2007. június 15., péntek





Gazdasági udvar látogatáson voltam tegnap a Kujáni-tanyán.Hát az vmi fantasztikus egy csuda hely!:)35ha-on meggy, kajszi és szőlő, álomszép rendezett gazdaudvar, tanya, pince, nyitott szín....itt bki szívesen ellakna...de mi munka lehet ezzel, hogy így nézzen ki...sehol egy gaz, egy rosszul álló ág, minden, mint a reklámokban:)Jó tegyük hozzá, hogy a házigazdák ismert és elismert növényvédelmi szakmérnökök és mintaértékű gazdaságot visznek...biomust,többféle pálinka, natúr ivólevek, aszalványok, lekvárok...minden amit csak el lehet képzelni .... még jó, hogy a párom nem látta!:)))Alig tudom lebeszélni a tanyavásárlásról...:))
Akit bővebben érdekelnek a helyi hagyományos, bio, öko..stb. termékek, gazdaudvarok, vásárolna, nézgelődne, kirándulna, pihenne, balankót kergetne:), annak ajánlom, hogy nézelődjön körbe a http://www.kamra-tura.hu oldalon.

2 megjegyzés:

Cserny Cherry Ildikó írta...

Nagyon szép hely! Jelentem én odavagyok az ilyen helyekért! A párom kevésbé. Pontosabban jó az, csak legyen internet. :S Itthon is csodával határos dolognak számít, hogy a heti egyszeri fűnyírást már magától, szó nélkül csinálja.

Judilla írta...

Hej, de laknék ott!!:))Gyönyörűűűű!!