2014. augusztus 18., hétfő

A 33.heti jelentés nem maradt el, csak a fényképezőm adta be a kulcsot. Pedig elkészült az előző postbéli levendulacsokor is, majd Eszternél hétvégén lefényképezem és felrakom utólag.Most kicsit fel kell függesztenem a levendulazsákgyárat, és belecsapni a lecsóba, vagyis a pizzába!:) KTG komája - sógorom :) - és a húgom nemsokára hazaérkezik, és készülök egy kis meglepetéssel neki. Egy kötény biztosan fog készülni az alábbi mintával:

 Forrás: Ricamare (sajnos nem tudom melyik szám, valaki esetleg tudja!?)

A mintám megvan, anyag egy strapabíró 14ct-s Aida lesz, bírnia kell a gyűrődést és a mosást, cérna "vegyes nemes", a textil részén még gondolkodom...van egy szuper citromos vásznam, ami illene Szicíliához, de a hímzés témájához és színeihez talán nem, egy egyszerű piros vagy sötétzöld talán jobb lenne. A projekt pedig biztos titkos marad, meg a sógorom nem olvas hímzős blogokat!:))

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez szuper!!!
Sok érdekes terved van még és ez jó.

Esy írta...

Szia! NAGYON JÓ VAGY :) Csak egy ötlet: Telefonnal készült képet nem tudsz képet feltenni? Nekem Nagyon tetszik a kötény el tudnám képzelni kockás anyaggal is/ piros-fehér,zöld- fehér.